maanantai 12. elokuuta 2013

Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitä ne ei voi ottaa minulta ikinä pois.


Kirjoitin Hommalle kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitten siitä, kuinka joku roti ja pitäisi teloittaa porukkaa että saadaan asiat kuntoon. Kun kaikki on päin helvettiä. Minun nimi oli Mela Isänmaa. Minun kuvassa oli Neekeri Mannerheim. Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitten minun isänmaasta ja kuinka homot valtaa sen ja se menee pöntöstä alas ja päin vittua ja feministit ei anna. Minun kyrvästä ja minun isänmaasta, kuinka isänmaalla menee kaikki päin persettä. Minullakin menee kaikki päin persettä, ja minä olen isänmaa. Jos Suomessa syntynyt on eri mieltä on homo. Jos on muualta, on neekeri ja homo. Minä ammun kaikki kuusitoistatuhatta kertaa tai ainakin lyön kunnolla turpaan. Neekerit ja homot. Eikä naiset enää katso minua, vaikka minulla on Suomen isoin mulkku. 

Kaiken ne vie minulta, aina. Vaikka minun pitäisi olla Suomen kuningas. Muut ei osaa mitään eikä muista ole mihinkään. Kun minä käsken, Suomi nousee ja mulkku nousee. Kommarit ei sano siihen yhtään mitään. Hipit ei hypi. Ne viedään kaikki saunan taakse ja sinne viedään homot ja neekerit ja feministit ja vihreät ja kaikki joista minä en tykkää. Enkä minä tykkää kenestäkään. Paitsi naisista, kun en minä ole niitä miehiä. Sinne viedään kaikki. Kaikki paitsi naiset, jotka antaa. Ne tuodaan minun palatsiin ja kaikkialla on Törnin kuva. Me ollaan kavereita, Törni ja minä. Paitsi minä olen kovempi mies ja äijä. On se Törni kova, mutta ei yhtä kova. Minä olen ihan samanlainen mutta kovempi. Se on neekereiden ja vihreiden vika, että minä en ole kuningas. Naiset ei enää katso minua.

Sitten ne petti minut. Ne sanoi, ettei tässä voida olla koko ajan ampumassa ihmisiä. Että lehdistö ja poliisi ja mitä ihmiset ajattelee. Eikä me tätä haluta. Että VHM mutta ei ihan noin paljon. Ne bannasi minut. Nekin pelkää miestä. Nekin on kaikki salaa homoja ja neekereitä ja neekerinhyysääjiä. Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitä ne ei voi ottaa minulta ikinä pois. Eivät voi. Minä kirjoitin kuusitoistatuhatta viestiä. Kyrvästä ja neekereistä. Niitä te ette vie pois vaikka tekisitte mitä. Isänmaa on mennyt päin vittua. Minä en mene edes lähelle. Naiset ei enää katso minua.

perjantai 9. elokuuta 2013

Ne sanoo että äläbämölömölö jambo vaan, annatko pesää, ja saa kaikki naiset.


Menin aamulla kaljalle ja siinä oli ostarilla neekereitä molottamassa että ählämsähläm allah. Maassa maan tavalla, puhukaa suomea, saatana. Maahanmuutto hallintaan, kansa sanoo niin ja kansa olen minä. Muut piipertää. Vihreät homot. Neekereillä oli löysät housut, mutta niillä oli kaikilla isot mulkut. Minulla on liian pienet farkut. Viime vuonna ne olivat ihan sopivat. Neekereillä on aina isot, minua isommat. Ne sanoo että äläbämölömölö jambo vaan, annatko pesää, ja saa kaikki naiset. Pyörii siinä ostarilla heti aamusta eikä suomalaiset pääse ohi, aamukaljalle. Ne katsoo perään ja nauraa. Ne katsoo, neekerit. Ne vei minulta naiset ja ne veisivät minulta työn, jos olisi työ. Töihin ei mies kelpaa. Ne sanoivat, ettet sinä joka päivä voi tänne krapulassa tulla. Että korkki kiinni tai lopputili. Homot. Mies juo kun mies haluaa eikä akat tai homot sano siihen mitään. Näin on ja joku roti. Ne pelkää miestä, homoja on kaikkialla. Kaikki on homoja. Tässä maassa ei ole kuin kaksi miestä, minä ja Lauri Törni, ja Lauri Törni on kuollut, saatana. Miten olisi Vapaussodassa käynyt, jos Törnin paikalla olisi ollut neekereitä? Ei mitenkään, saatana. Rajat kiinni. Antakaa minulle Talvisota ja minä tapan kaikki ryssät. Paitsi vosuja en tapa, niiltä saa rahalla. Naiset ei enää katso minua.

Hain viidettä kaljaa, siinä oli joku vosu ja sanoin kovaa kaverille että tuota kun saisi lykkiä meisselillä kannujen väliin niin aijai. Niin että se kuulisi. Se kuuli, eikä se nauranut. Eikä se katsonut, se kääntyi pois. Naiset ei enää katso minua. Neekerit vie ne eikä ne halua enää sen jälkeen valkoista, jos ei ole homo. Eivät halua enää kunnon miestä. Vaikka saisi kunnolla jäykkää, minulla on aina. Paitsi viimeksi. Eikä minulle ole ennen käynyt niin. Toisesta pöydästä hipit nauroivat, että vittu mikä urpo. Ei ne töissä käy, niissä ei ole miestä. Kaikki päivät istuvat täällä kaljaa ryystämässä hartiat lysyssä, minä tiedän. Minä olen aina täällä. Menin sanomaan että perkele, mennäänkö homot koittamaan? Ne sanoivat että lähde vetämään ja poke tuli. Naiset ei enää katso minua. Paitsi silloin ne katsoivat, kun poke vei minut ulos. Nauroivat perään. Helppo niiden on nauraa, niillä on neekerit odottamassa kotona. Ne saa aina munaa. Minä menin seuraavaan, poke tuntee ja päästää aina sisälle. Tiskillä oli joku muija ja sanoin, että täältähän saa lempijuomaani alkoholia ja tahtooko neiti nähdä sukukalleuteni? Se joi kerralla kaljan loppuun ja lähti pois. Huusin perään että huora. Naiset ei enää katso minua.

torstai 8. elokuuta 2013

Minä en kyyki koneen edessä perse pystyssä kuin joku akka


Nainen pesee pyykit. Nainen tai äiti. Minä en pyykkejä saatana pese. Minä en kyyki koneen edessä perse pystyssä kuin joku akka. Minä en laita ämmien pikkuhousuja rumpuun. Enkä minä osaa. Siitä tulee hiki. Minulla on nykyään aina hiki. Nainen pesee. Homot pesee naistensa pyykit, sellaiset poninhäntähomot. Sellaiset, mitkä mussuttaa ituja korvakorut korvissa ja mitä pitäisi vetää kunnolla turpaan. Tai viedä navetan taakse ja ampua niskaan. Minua eivät akat käske. Minä sanon kaapin paikan. Jos ei kelpaa, ämmä voi lähteä mäkeen. Jos ei ole naista, äiti pesee. Ei ole naista. Se lähti. Äiti pesee. Naiset ei enää katso minua.

Laitoin nettiin ilmoituksen naiselle, joka haluaa miestä ja kunnolla munaa. Laitoin kuvan siihen ja rajasin niin, ettei maha näy. Kukaan ei ole vielä vastannut. Tänä vuonna se oli taas isompi. Maha, ei mulkku. Mulkku ei näy enää niin hyvin mahan alta, mutta kyllä se eteen ottaa vielä. Naiselle. Ei miehille, ei tässä perkele Håkaneita olla. Minun perse on exit only. Homot yrittää viedä minulta naiset. Kalleen laitoin ilmoituksen naista varten ja kuvan kyrvästä. Äijä Kostaja. Kirjoitelkaa kuvan kanssa. Läskit ei saa kirjoittaa eikä laittaa kuvia. Kukaan ei ole vielä vastannut. Kyllä ne vielä vastaa. Naiset ei enää katso edes minun kuvia. Neekereillä on isommat temmit. Niiden kanssa ne menee, neekereiden. Kaikki naiset. Mies ei enää kelpaa. Pitää olla homo että saa naista. Naiset ei enää katso minua.

Mies ei saa enää olla mies. Kaupasta ei kehtaa ostaa pillulehteä. Silloin naiset katsoo, mutta ei sillä lailla kuin ennen. Ne hihittelee selän takana. Tuo menee vetämään Lollon kanssa käteen. Mistä ne sen tietää? Lollossa on neekereiden kuvia mutta se on eri asia. Niillä on isot tissit. Naiset ei katso minua enää. Nuorena kun osti pillulehden, silloin oli pienempi maha. Eikä ollut aina niin hiki. Minun paidassa lukee Juo Karjala, se ei tule takaisin. Kiitospaita on pesussa. Äiti pesee pyykit. Nainen pesee, mutta ei ole naista. Naiset ei enää katso minua.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Nyt ne ei enää tule edes kyytiin


Mies ei saa enää olla mies. Ennen kun pyysi näyttämään tissit, joku näytti aina. Näin minä sen muistan, näin se oli. Nyt kun menee kysymään, ne sanoo aina ei. Vanne kiristyy koko ajan, heteromiestä vainotaan. Kaljupäälesbot nauraa minulle. Homot ja neekerit vie naiset. Homot ja neekerit saa nähdä tissit, minä en. Ennen kaikki oli paremmin, silloin kun sai kortin. Kun ne oli humalassa takapenkillä, sai ainakin koittaa, paidan läpi jos ei muuten. Nyt ne ei tule enää edes kyytiin. Mies ei saa olla enää hetero. Ne nauraa minulle kaikki, homojen ja neekereiden kanssa. Aina kun telkkarin avaa, siellä on homo. Mutta valkoisen heteromiehen vainosta ollaan ihan hiljaa. Ne tulee itärajan yli, ne tulee länsirajan yli, ja ne tulee mereltä. Homot ja neekerit, ja ne tulee viemään minulta kaiken. Jos ei homo vie, sitten se on neekeri. Minua ei kukaan puolusta. Naiset ei enää katso minua.

Ennen kaikki oli paremmin. Mopokaste oli yläasteella parasta, sitten kun sen sai tehdä muille. Pienempää saa lyödä. Se on pienempi, sitä kuuluu lyödä, ei se muuten opi olemaan samanlainen kuin minä tai olemaan hiljaa ja pelkäämään. Ruotsi oli perseestä ja kaikki ruotsalaiset homoja. Kaikki oli homoja paitsi minä ja kaverit. Mene parturiin, hintti. Hengität minun ilmaa, kohta lätty lätisee. Neiti saa kerätä hampaitaan. Ennen kaikki oli helppoa. Yläasteella kaikki oli helppoa. Pienempää sai lyödä. Sen jälkeen kaikki on vaikeaa. Pienemmät kasvoi isommiksi ja meni ohi. Nyt ne lyö takaisin tai niillä on parempi auto, eikä tytöt lähde enää kyytiin. Naiset ei enää katso minua.

Otan paitaa pois ja vedän vatsaa sisään peilin edessä. Ihan kuin ennen. Verta pakkiin nakkikioskijonossa. Minä olen kentän kuningas. Ootte tytöt lähteny. Mies sai vielä olla mies eikä kenelläkään ole siihen mitään sanomista. Tässä tulee mies eikä marjanpoimija. Haluatko koittaa? Vitun homo. Ennen kaikki oli helppoa. Nakkikioskilla kaikki oli helppoa. Sanoisiko ne minulle, jos maha on taas kasvanut tänä vuonna? Enää ei saa olla hetero. Eivät varmasti sanoisi. Kun nousen sohvalta, vedän sinua kuonoon. Odota vaan. Tuo kalja. Juon sen ja vedän sinua kuonoon. Naiset ei enää katso minua.

Autan maahanmuuttaja rikolliset pois Suomesta, olen Suomalainen. Valkoleijonaritarikuntaa. Selvänä symppis ja humalassa huippu jätkä. Juon, juon, minä poika juon Karjalaa, se ei tule takaisin, minä tykkään olla kännissä. Olen Suomalainen. Iso S, iso tuoppi. Hampurilainen rahalla, munaa saat, jos pyydät. Väkivalta lopettaa vittuilun. Minkä kaduilla voitat, sen hovissa häviät. Mikä meihin fiksuihin ihmisiin oikein menee kännissä? Maksani on paha ja rankaisen sitä. Suosi Suomalaista, potki pakolaista. White Pride Worldwide. Olut. Klik. Klik. Klik. Tykkään tästä. Pojat ryhmässä sanoi, että naiset ei anna enää niillekään. Kunhan akka menee nukkumaan, katson koneelta pornoa. Saksalaista, se on härskiä. Naiset ei enää katso minua.

Ennen kaikki oli paremmin. Perjantaina otettiin poikien kanssa häppää ja katsottiin Teresaa. Orlowskia, se Foxy Lady. Maha oli pienempi silloin ja kävin festareilla ilman paitaa. Teresa tietää, mitä miehen vehkeelle tehdään. Sitten pojat lakkasi käymästä. Pöde tuli uskoon kun sen haima meni eikä muutkaan enää tule käymään. Kukaan ei tule. Teresa on vielä kasetilla, mutta meillä ei ole enää videoita. Eikä akka anna katsoa pornoa. Se vonkaa, mutta ei minua enää kiinnosta. Ei se ole kuin Teresa. Ei se ole samanlainen. Teresa on villi. Muija on lihonut. Minä vedän vatsaa sisään peilin edessä. Viime yönä Teresa tuli sänkyyn, ja se oli kokonaan minun. Sitten heräsin, eikä Teresa ollut enää siinä. Perkeleen naiset. Siitä tämä kaikki alkoi. Naiset ei enää katso minua.