maanantai 12. elokuuta 2013

Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitä ne ei voi ottaa minulta ikinä pois.


Kirjoitin Hommalle kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitten siitä, kuinka joku roti ja pitäisi teloittaa porukkaa että saadaan asiat kuntoon. Kun kaikki on päin helvettiä. Minun nimi oli Mela Isänmaa. Minun kuvassa oli Neekeri Mannerheim. Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitten minun isänmaasta ja kuinka homot valtaa sen ja se menee pöntöstä alas ja päin vittua ja feministit ei anna. Minun kyrvästä ja minun isänmaasta, kuinka isänmaalla menee kaikki päin persettä. Minullakin menee kaikki päin persettä, ja minä olen isänmaa. Jos Suomessa syntynyt on eri mieltä on homo. Jos on muualta, on neekeri ja homo. Minä ammun kaikki kuusitoistatuhatta kertaa tai ainakin lyön kunnolla turpaan. Neekerit ja homot. Eikä naiset enää katso minua, vaikka minulla on Suomen isoin mulkku. 

Kaiken ne vie minulta, aina. Vaikka minun pitäisi olla Suomen kuningas. Muut ei osaa mitään eikä muista ole mihinkään. Kun minä käsken, Suomi nousee ja mulkku nousee. Kommarit ei sano siihen yhtään mitään. Hipit ei hypi. Ne viedään kaikki saunan taakse ja sinne viedään homot ja neekerit ja feministit ja vihreät ja kaikki joista minä en tykkää. Enkä minä tykkää kenestäkään. Paitsi naisista, kun en minä ole niitä miehiä. Sinne viedään kaikki. Kaikki paitsi naiset, jotka antaa. Ne tuodaan minun palatsiin ja kaikkialla on Törnin kuva. Me ollaan kavereita, Törni ja minä. Paitsi minä olen kovempi mies ja äijä. On se Törni kova, mutta ei yhtä kova. Minä olen ihan samanlainen mutta kovempi. Se on neekereiden ja vihreiden vika, että minä en ole kuningas. Naiset ei enää katso minua.

Sitten ne petti minut. Ne sanoi, ettei tässä voida olla koko ajan ampumassa ihmisiä. Että lehdistö ja poliisi ja mitä ihmiset ajattelee. Eikä me tätä haluta. Että VHM mutta ei ihan noin paljon. Ne bannasi minut. Nekin pelkää miestä. Nekin on kaikki salaa homoja ja neekereitä ja neekerinhyysääjiä. Kuusitoistatuhatta viestiä, kaikki kyrvästä ja neekereistä. Sitä ne ei voi ottaa minulta ikinä pois. Eivät voi. Minä kirjoitin kuusitoistatuhatta viestiä. Kyrvästä ja neekereistä. Niitä te ette vie pois vaikka tekisitte mitä. Isänmaa on mennyt päin vittua. Minä en mene edes lähelle. Naiset ei enää katso minua.

1 kommentti: