torstai 8. elokuuta 2013

Minä en kyyki koneen edessä perse pystyssä kuin joku akka


Nainen pesee pyykit. Nainen tai äiti. Minä en pyykkejä saatana pese. Minä en kyyki koneen edessä perse pystyssä kuin joku akka. Minä en laita ämmien pikkuhousuja rumpuun. Enkä minä osaa. Siitä tulee hiki. Minulla on nykyään aina hiki. Nainen pesee. Homot pesee naistensa pyykit, sellaiset poninhäntähomot. Sellaiset, mitkä mussuttaa ituja korvakorut korvissa ja mitä pitäisi vetää kunnolla turpaan. Tai viedä navetan taakse ja ampua niskaan. Minua eivät akat käske. Minä sanon kaapin paikan. Jos ei kelpaa, ämmä voi lähteä mäkeen. Jos ei ole naista, äiti pesee. Ei ole naista. Se lähti. Äiti pesee. Naiset ei enää katso minua.

Laitoin nettiin ilmoituksen naiselle, joka haluaa miestä ja kunnolla munaa. Laitoin kuvan siihen ja rajasin niin, ettei maha näy. Kukaan ei ole vielä vastannut. Tänä vuonna se oli taas isompi. Maha, ei mulkku. Mulkku ei näy enää niin hyvin mahan alta, mutta kyllä se eteen ottaa vielä. Naiselle. Ei miehille, ei tässä perkele Håkaneita olla. Minun perse on exit only. Homot yrittää viedä minulta naiset. Kalleen laitoin ilmoituksen naista varten ja kuvan kyrvästä. Äijä Kostaja. Kirjoitelkaa kuvan kanssa. Läskit ei saa kirjoittaa eikä laittaa kuvia. Kukaan ei ole vielä vastannut. Kyllä ne vielä vastaa. Naiset ei enää katso edes minun kuvia. Neekereillä on isommat temmit. Niiden kanssa ne menee, neekereiden. Kaikki naiset. Mies ei enää kelpaa. Pitää olla homo että saa naista. Naiset ei enää katso minua.

Mies ei saa enää olla mies. Kaupasta ei kehtaa ostaa pillulehteä. Silloin naiset katsoo, mutta ei sillä lailla kuin ennen. Ne hihittelee selän takana. Tuo menee vetämään Lollon kanssa käteen. Mistä ne sen tietää? Lollossa on neekereiden kuvia mutta se on eri asia. Niillä on isot tissit. Naiset ei katso minua enää. Nuorena kun osti pillulehden, silloin oli pienempi maha. Eikä ollut aina niin hiki. Minun paidassa lukee Juo Karjala, se ei tule takaisin. Kiitospaita on pesussa. Äiti pesee pyykit. Nainen pesee, mutta ei ole naista. Naiset ei enää katso minua.

1 kommentti: